Wanja Meijer – planningscoach

Een planningscoach, heb ik dat nou nodig?

Net als jij heb ik heel veel agenda’s versleten. Afspraken stonden er in. Net als deadlines. Maar wat ik daarvoor moest doen? Dat stond op tig to do lijstjes. Verspreid over mijn hoofd, bureau en excell sheets. Had ik maar geweten dat ik me al die tijd heb aangepast aan een manier van plannen die voor mij niet werkt. Is dat herkenbaar?

Wat jij wilt is rust in je hoofd.

Ik ben er van overtuigd dat ook als je miss of mr Chaos bent, je tóch kan plannen. Je zit alleen nog vast in de overtuiging dat je moet plannen op de manier die je is geleerd. Want iedereen plant op zijn of haar eigen wijze! Op school leer je één manier (een agenda) en daar moet je het dan maar mee doen. Of je dat nou kan of niet. En wat gebeurt er dan? Dan ga je dingen zeggen als “ik kan niet plannen” of “ik ben zo chaotisch”. Je probeert je aan te passen aan een systeem dat voor Jou.Niet.Werkt.


Denk jij wel eens bij jezelf:

 • ik kan niet plannen
 • ik ben nou eenmaal chaotisch
 • ik kan geen keuzes maken
 • ik heb zoveel ideeën, ik weet niet waar ik moet beginnen
 • ik heb het zo druk
 • ik vergeet altijd alles
 • ik heb geen overzicht
 • ik ben perfectionistisch, mijn plan moet dat ook zijn of ik doe het niet

En zou jij dit het liefste willen:

 • je bent niet continue bezig met te bedenken wat je moet onthouden om te doen
 • je hebt overzicht en rust, want je weet wanneer iets af moet zijn en hoeveel tijd je daarvoor nodig hebt
 • je weet beter wat de gevolgen zijn van onverwachte ontwikkelingen
 • je hebt (het gevoel van) overzicht en controle
 • je hebt houvast en kan daardoor makkelijker door zetten

Ben jij die creatieve vrouw die openstaat voor verandering, zichzelf wil blijven ontwikkelen en stappen durft  te zetten?


Investering

Bedenk wat het je nu aan tijd en energie kost als je doorgaat met plannen zoals je gewend bent. Het levert je in ieder geval geen rust en focus op. En rust en focus, dát gun ik echt iedere creatieve vrouw. Ben jij die creatieve vrouw die openstaat voor verandering, zichzelf wil blijven ontwikkelen en stappen durft  te zetten?

Neem dan vandaag nog contact op. Dan kijken we waar jouw behoeften liggen en hoe wij samen onze tijd willen benutten.


Zonder planningscoach

Klopt dit: ik heb een agenda, een heleboel briefjes, aantekenboekjes en digitale documenten. Maar eerlijk hé, ik heb geen idee waar ik mijn to do lijstje heb liggen. Ik ben eigenlijk alleen maar bezig met brandjes te blussen, zodat de écht belangrijke dingen blijven liggen. Ik weet vaak ook niet hoelang iets duurt. Dus als ik dinsdag een vergadering heb, moet ik maandagavond een rapport van 100 pagina’s lezen. Jammer eigenlijk, want daardoor benut ik niet optimaal mijn mogelijkheden.

Of je nu heftig ja zit te knikken of slechts een bescheiden knikje hebt gegeven van herkenning, lees dan vooral verder.

Mét planningscoach

Je beseft dat plannen niet één van je sterkste punten is. Je hebt geen zin om steeds opnieuw op zoek te gaan naar nieuwe planners. Of je voluit in een nieuwe manier van plannen te storten die uiteindelijk toch niet bij je past.

Samen kijken we waar je moeite mee hebt en wat nu wél goed werkt. Wil je hulp bij het terugvinden van je notities? Of hoeveel tijd je eigenlijk kwijt bent aan je taken? En wil je niet meer overal ja op zeggen? Met planningscoaching kan dat! Ik geef je handvatten waar je direct mee aan de slag kan. Ik begeleid je bij elke stap. Alle vragen die je hebt kan je stellen in deze tijd. En wat er gebeurt? Je groeit zichtbaar in het maken van een planning, het afbakenen en bewaken van jouw grenzen, maar vooral in je rust en focus.


In company

Wellicht ben je als manager hier terechtgekomen. En herken je een aantal van je werknemers hierin. 

Wil je graag een workshop? Of wil je graag dat ik je medewerkers inspireer om beter te plannen? Neem dan contact op. Ik ben altijd in voor een goed gesprek. Wanneer jouw medewerkers zich bewust zijn van hun tijd en wat ze daarin kunnen doen is er minder kans op uitval en kan er een hogere en continue kwaliteit geleverd worden.