Wanja Meijer – planningscoach

Wat kan ik je bieden?

Hoe lang ik je coach hangt af van wat jij wilt. Wil je éénmalig hulp, boek dan een powersessie. Heb je een project waar je hulp bij kan gebruiken om het van a tot z te plannen? Kies dan het harttraject. Of wil je me liever gedurende het jaar een paar keer inhuren, kies dan de strippenkaart.

1 op 1 coaching kan al vanaf € 160

powersessie

2 uur

Tijdens een powersessie gaan we intensief aan de slag om jouw planningsvraag helder te krijgen. Dat kan bijvoorbeeld hulp zijn om overzicht te krijgen, je doelen helder te maken of terugkerende taken duidelijk in kaart te brengen. Wat het ook is, na twee uur sta jij weer stevig in je schoenen.


1 x 120 minuten gesprek via ZOOM of live

2 x 15 minuten nagesprek via ZOOM

toegang tot de besloten facebookgroep

hart traject

8 weken

In het harttraject kijken we in 5 sessies naar één doel. Je stelt vast wat je wilt bereiken, waar je hulp bij nodig hebt. Je leert hoe je een doel stelt en wat jouw doel is. Vervolgens gaan we hier een plan om heen maken. Tussendoor hebben we contact om te kijken hoe het gaat.


5 x 120 minuten gesprek via ZOOM of live


4 x 15 minuten tussendoor contact via ZOOM


2 x 15 minuten nagesprek via ZOOM


toegang tot de besloten facebookgroep

strippenkaart

10 keer

Gedurende 1 jaar krijg je 10 powersessies. Dat kan handig zijn wanneer je wel langdurig met mij wilt samenwerken, maar niet elke week een gesprek wilt.
Vooral als je klussen hebt waar je snel overzicht voor wilt hebben, of als je even een duwtje in je rug nodig hebt


10 x 120 minuten gesprek via ZOOM of live


toegang tot de besloten facebookgroepWil je echt leren plannen op een manier die bij jou past, kies dan voor het VIP traject.