Wanja Meijer | plannen is keuzes maken, daar heb je lef voor nodig

Plannen is keuzes maken, daar heb je lef voor nodig!

Wanja Meijer, jouw planningscoach

Mijn missie

Ik zie vrouwen worstelen met hun tijd. Ik zie vrouwen met een overvolle agenda en zich continu schuldig voelen als ze te laat zijn. Hun afspraken vergeten of half nakomen. Belangrijke vergaderstukken waarmee ze écht een verschil kunnen maken, nauwelijks doorlezen en “zich er wel doorheen lullen”. Omdat ze niet weten waar ze de tijd vandaan moeten halen om dat stuk te lezen. “Joh, je weet toch, ik kan niet plannen” is dan super makkelijk om te zeggen.

Ik geef je tijd Hoe? Ik leer creatieve vrouwen om meer tijd en structuur te krijgen. Door samen een planning te maken die wél werkt. Zodat je altijd in alle rust op tijd op je afspraak bent en daardoor je creativiteit ten volle kan inzetten.

Misschien ken je haar wel, of ben je het zelf, die creatieve vrouw die niet kan plannen en daardoor aan het eind van de dag doodmoe is, omdat ze overal ja op zegt. Die leer ik te plannen op een manier die zij begrijpt én moeiteloos kan volhouden. Zodat zij zonder schuldgevoel nee kan zeggen en de baas blijft over haar tijd. En haar creativiteit blijft bruisen.

Mijn aanpak

Snap jij je agenda niet en wil je weer de baas zijn over jouw tijd? Dan heeft planningscoach.nl een super persoonlijke, een-op-een (online) coaching, zodat je nooit meer ruzie hebt of je schuldig voelt om een vergeten afspraak.

Dit is Wanja Meijer

ik kan niet plannen

Altijd stress

Op de middelbare school leerde ik net als iedereen om te plannen met een agenda.
"We hebben een toets op dinsdag, zet dat in je agenda”. Okidoki.

Maareh, heb ik toen ooit geleerd hoe je het leren van die toets moest inplannen? Neuh.

En ik kreeg stress. Want ik wist niet wat ik precies moest leren. En hoe lang dat duurde. En wanneer ik dat moest doen. Ik leerde op het allerlaatste moment.

Magische keuzes maken

En toen werd ik gevraagd om productieleider te worden van Tangomagia.
Het grootste Europese argentijnse tango festival dat jaarlijks plaatsvond tussen Kerst en oud & nieuw.

Op 7 locaties.
Met orkesten en dansleraren uit Argentinië.
Bezoekers uit de hele wereld.
En een goed geolied team.

Of ik dat maar even in goede banen wilde leiden.

En toen heb ik écht leren plannen.

Door op een andere manier te plannen snapte ik ineens waar het al die jaren mis ging. Het had te maken met vooruitzien en keuzes maken.

Een lekkere planning

Lang verhaal kort, tijdens het inwerken van nieuwe werknemers merkte ik hoe leuk het is om te vertellen hoe je een planning maakt die écht werkt.
En om te zien dat het werkte!

Mijn besluit stond vast: ik wil creatieve vrouwen die moeite hebben met plannen structuur geven. Zodat ze een agenda krijgen die ze snappen.

Ik word ontzettend blij wanneer cliënten er achter komen dat al een kleine verandering in het bijhouden van je agenda een grote impact op je leven kan maken.

Mijn visie

Iedereen kan een verschil maken.

In je eigen leven of dat van een ander.

Wat is het dan jammer dat je wordt tegengehouden omdat je nooit hebt geleerd om te plannen. Het liefst breng ik alle creatieve vrouwen die struggelen met hun tijd bijeen om ze een hart onder de riem te steken.

Dat plannen niet moeilijk is. Je moet alleen weten HOE. En dat de manier van plannen die je op de middelbare school hebt geleerd niet de enige methode is.

Ik wil een wereld waarin mensen kunnen werken dat ze hun potentieel ten volle kunnen benutten. Dat er geen ruzie is omdat je weer te laat bent. Dat mensen zich niet schuldig voelen dat ze te laat zijn. Dat ze zich al bij voorbaat klein maken of dingen niet doen omdat ze er geen tijd voor hebben. Of juist te veel doen en het niet voor elkaar krijgen omdat ze te weinig tijd hebben.

lees de nieuwsbrief

heb jij een planningscoach nodig?

Ik help je graag!
Misschien ken je haar wel, of ben je het zelf…
Die creatieve vrouw die niet kan plannen en daardoor aan het eind van de dag doodmoe is, omdat je overal ja op zegt.
Jou leer ik te plannen op een manier die je begrijpt én moeiteloos kan volhouden. Zodat je zonder schuldgevoel nee kan zeggen en de baas blijft over jouw tijd. En jouw creativiteit blijft bruisen!
company
aanbod
planningscoach

© 2019-2024 wanja meijer alle rechten voorbehouden

open de chat
1
kan ik je helpen?
Plannen is keuzes maken! 💕
Hallo 👋
Super dat je contact opneemt!
Ik kan je alles vertellen over hoe jij kan plannen op een manier die bij jou past.

Je hebt op deze knop gedrukt, dus je hebt een vraag. Geen geneuzel en getreuzel meer: stel die vraag!