Plan elke dag een stapje

Gepubliceerd door Alies op

“Ik moet nog zoveel doen. Maar waar moet ik beginnen?”

Ik stel me voor dat je als een berg opziet tegen alle klusjes die op je liggen te wachten. Dat je ze het liefst allemaal vandaag nog wilt doen om maar vooral weer je huis/leven op orde te hebben. Maar de werkelijkheid is dat je de boel de boel laat en je oogkleppen opzet. Want je weet niet waar je moet beginnen.

Geloof me, ik ken het gevoel. Ik had een postfobie. En je kunt je vast wel voorstellen wat er gebeurt als je een jaar lang de post niet openmaakt…

Maar vandaag wil je het anders. Je wilt je leven weer op orde krijgen en je dromen uit laten komen. En ja, dat gaat met elke dag een stapje. Met een plan waar je je aan vasthoud, maar dat ook aangepast kan worden. Je weet waar en hoe je gaat beginnen. Je kiest makkelijker voor jezelf, zodat je zelfverzekerd in het leven staat. Die positieve energie straal je af op je omgeving. En dan ervaar je rust in jezelf.

Wil jij ook je eerste stap ontdekken?

Categorieën: Uncategorized