Wanja Meijer | plannen is keuzes maken, daar heb je lef voor nodig

Waarom ben ik planningscoach geworden

Gepubliceerd door Wanja op

Iedereen kan plannen

Ik ben er van overtuigd dat ook als je miss of mr Chaos bent, je tóch kan plannen. Je zit alleen nog vast in de overtuiging dat je moet plannen op de manier die je is geleerd. Want iedereen plant op zijn of haar eigen wijze! Op school leer je één manier (een agenda) en daar moet je het dan maar mee doen. Of je dat nou kan of niet. En wat gebeurt er dan? Dan ga je dingen zeggen als “ik kan niet plannen” of “ik ben zo chaotisch”. Je probeert je aan te passen aan een systeem dat voor Jou.Niet.Werkt.

Plan op jouw manier

Toen ik dat inzag, wilde ik niets liever dan jou helpen om jóuw manier van plannen te ontdekken. Want het leven is zoveel leuker met een hoofd waar overvloedig ruimte is voor mooie herinneringen en nieuwe bruisende ideeën!

Wat ik zie is dat creatieve vrouwen  en mannen die vol zitten met ideeën, vaak moeite hebben om te plannen. Of om overzicht op hun analoge en digitale leven te houden. Een anoloog en digitaal leven? Ja, al je wachtwoorden. De inloggegevens van je provider. Een inbox die overstroomt. De klusjes in huis en tuin. 6 Boodschappenlijstjes (waarvan 2 digitaal). En dan ook nog eens al je eigen creatieve ideeën. Hoe wil je dat allemaal onthouden? Hoe houd je daar overzicht op?

Hoe kan jij plannen?

Als planningscoach neem ik niet je taken uit handen. Ik ga je niet vertellen wanneer je iets moet doen. Ik kan (en wil) namelijk niet in jouw hoofd kijken wat je allemaal moet doen. Dat kan alleen jij.

Wat ik dan wel doe? Ik leer jou plannen. We gaan onderzoeken hoe je nu plant. Daar halen we alle elementen die voor jou werken uit. En voor alles dat niet werkt: daarvoor gaan we op zoek naar een nieuwe manier.


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

open de chat
1
kan ik je helpen?
Plannen is keuzes maken! 💕
Hallo 👋
Super dat je contact opneemt!
Ik kan je alles vertellen over hoe jij kan plannen op een manier die bij jou past.

Je hebt op deze knop gedrukt, dus je hebt een vraag. Geen geneuzel en getreuzel meer: stel die vraag!