plannen is keuzes maken, daar heb je lef voor nodig

Plannen met Harry Potter

Gepubliceerd door Wanja op

“Stick to it, Harry. It’s very important. Stick to your ticket”

~Hagrid (sleutelbewaarder en terreinknecht van Zweinstein)

Laten we eerlijk zijn, noch in het boek, noch in de film is ooit uitgelegd waarom Harry z’n ticketje zo goed vast moet houden. Toch is het bij mij een gevleugelde uitspraak geworden.

Kleine stapjes van a naar b

Het betekent voor mij dat ik altijd weer terug kan naar mijn basis. Het is mijn kaartje van A naar B. Heb ik een leuk idee en gaan mijn gedachten ermee aan de haal waardoor het wel heeeeel erg groot en onoverzichtelijk wordt? Stick to your ticket. Een stapje terug, kijk waar je bent en ga weer verder.

Oorspronkelijke plan

Een theemiddag voor 4 organiseren is heel iets anders dan een theefestival in Ahoy… Natuurlijk, als je aan het brainstormen bent is niets te gek. Maar wat ik bedoel is dit: blijf zo dicht mogelijk bij jouw oorspronkelijke plan. En laat niets of niemand je daarvan af houden.

Laat jij je makkelijk afleiden van je plan?

open de chat
1
kan ik je helpen?
Plannen is keuzes maken! 💕
Hallo 👋
Super dat je contact opneemt!
Ik kan je alles vertellen over hoe jij kan plannen op een manier die bij jou past.

Je hebt op deze knop gedrukt, dus je hebt een vraag. Geen geneuzel en getreuzel meer: stel die vraag!