3

Wat wil ik voor jou…

dat jij bepaalt waar je tijd naar toe gaat dat je het lef hebt om nee te zeggen dat je geen stress hebt van haasten en vergeten dat je tijd…
2

Plannen is vooruitzien

Je kijkt vooruit naar wat je wilt bereiken. Wanneer je dat wil bereiken. En wat je daarvoor moet doen (en misschien ook wel moet laten…). Omdat ik graag in de…
1

Het spook dat planning heet

Van een strakke planning raak ik uitgeput. Daarom plan ik minder om meer te kunnen doen. Mijn geheim? Ik maak gebruik van fantoomtijd!
4

Plannen is keuzes maken

Waarom zeg je makkelijk ja en moeilijk nee? En wat heeft dat met plannen te maken? Heb jij moeite met keuzes maken en ben je bang om iets te missen?
16

Dump je gedachten

Moe van al die kleine taakjes die in je hoofd rondspoken? Dump je gedachten en krijg rust in je hoofd. Handig als je barst van de ideeën!
49

Delegeren kan je leren

Delegeren kan heel lastig zijn. Het gaat over verantwoordelijkheid weggeven. En het gaat over vertrouwen in de ander stellen.
24

meeting met jezelf

Elke maand opnieuw stel ik een aantal haalbare doelen. En daar maak ik een stappenplan van. Zo weet ik wat ik die maand ga doen.
33

Je mag NEE zeggen

Wanneer is iets jouw verantwoordelijkheid? Een heleboel dingen kan je rustig bij de ander laten. Je mag namelijk nee zeggen!
10

Plannen met Harry Potter

Zoveel taken en ideeën dat je niet weet wat je moet doen? Houd je aan je oorspronkelijke plan. Wat Hagrid mij leerde over plannen...
44

plannen? just do it!

Plannen heeft twee valkuilen. Je plant je helemaal suf of je plant helemaal niet. Het mooiste is om een balans te vinden tussen die twee.